Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Συμβούλιο Διοίκησης
Γραφείο Προέδρου

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί συνεργάτες

έρχεται μία στιγμή, σπάνια στην ιστορία, που μια εποχή τελειώνει, που αφήνουμε πίσω μας το παλιό για το καινούργιο, που προβάλλει εμφαντικά το αίτημα μιας κοινωνίας διψασμένης για ακεραιότητα, διαφάνεια, λογοδοσία και επιτέλους, βρίσκει τρόπο να εκφραστεί. Σήμερα, το αίτημα αυτό βρίσκει την έκφρασή του στις ρυθμίσεις που αποτυπώνονται στο νόμο 4622/2019 και ειδικότερα στα άρθρα εκείνα που αφορούν στη σύσταση τη Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Η αλλαγή αυτή αποτελεί ιδιοκτησία της ελληνικής πολιτείας και των Ελλήνων πολιτών και φιλοδοξεί να απαντήσει στις προτεραιότητες της ελληνικής κοινωνίας, διατρέχοντας οριζόντια και δημιουργικά το σύνολο της δράσης των κυβερνητικών και δημόσιων οργάνων και φορέων της πατρίδας μας.

Μια αλλαγή πολιτικά τολμηρή/ριζοσπαστική, η επιτυχία της οποίας προϋποθέτει και την κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του ιδιωτικού τομέα, των φορέων της κοινωνίας των πολιτών και κυρίως των πολλών άξιων και έμπειρων δημόσιων υπαλλήλων και λειτουργών όπως εσείς.

Αγαπητοί συνεργάτες, το Συμβούλιο Διοίκησης κι εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας, συντασσόμαστε μαζί σας για την αντιμετώπιση του ελλείμματος λογοδοσίας και της εκδήλωσης φαινομένων διαφθοράς, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης δημόσιας πολιτικής η οποία δεν θα περιορίζεται στο εκ των υστέρων εντοπισμό και αντιμετώπιση του φαινομένου αλλά θα επικεντρώνεται εξίσου στην πρόληψη και στην αποτροπή.

Τυχόν προβλήματα και αντιξοότητες, που συνιστούν εμπόδια στο έργο σας, αποτελούν για μας προτεραιότητες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας. Γι αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μου το οποίο θα είναι πάντα ανοιχτό για εσάς.

Ευελπιστώντας στην άριστη συνεργασία σας,

Με εκτίμηση
Μενέλαος Ε. Τσουπλάκης
Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης της Ε.Α.Δ.
Τηλ: 2131310470-1
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα Μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης
ΓΑΒΟΥΝΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΔΟΥΛΑΔΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΟΥΓΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.