Δεν είστε συνδεδεμένοι. Το ενημερωτικό δελτίο μπορεί να περιλαμβάνει ορισμένες πληροφορίες χρήστη, επομένως ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

ΕΑΔ_ Newsletter 01 Απριλίου - 15 Μαΐου 2024

ΕΑΔ_ Newsletter 01 Απριλίου - 15 Μαΐου 2024
Newsletter Header

GACIF 2024 - EAD
Ελεγκτικό Έργο
Έλεγχος νομιμόττητας χορήγησης κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης

 

>Περισσότερα 

        ---------------------------------

Έλεγχος Κρήτη μεταδημοτεύσεις

 

>Περισσότερα

        ---------------------------------

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος - Σύμβουλοι Ακεραιότητας Υπουργεία
Δράσεις Ευαισθητοποόησης
Webinar ΕΑΔ - GDPR
Διεθνή Παρουσία
Διεθνή Παρουσία Banner

Συνεδριάσεις της Ομάδας Αναφοράς και Ανάλυσης Υποθέσεων Απάτης και Παρατυπιών της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τον Συντονισμό της Καταπολέμησης της Απάτης (COCOLAF)

 

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας συμμετείχε διά των στελεχών του Αυτοτελούς Τμήματος AFCOS της ΓΔΑΛΟ στην πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Αναφοράς και Ανάλυσης Υποθέσεων Απάτης και Παρατυπιών έτους 2024, η οποία συνεδρίασε διαδικτυακά στις 18.04.2024. Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης εκατό περίπου στελέχη των κρατών μελών της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης της ΕΑΔ, της OLAF και άλλων Γενικών Διευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τη συνεδρίαση απασχόλησαν :
α) η ετήσια Έκθεση για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ (PIF Report 2023)
β) οι εθνικές στρατηγικές καταπολέμησης της απάτης
γ) η ανάλυση των παρατυπιών που αναφέρθηκαν από τα κράτη μέλη σχετικά με τους παραδοσιακούς ίδιους πόρους, τη γεωργία, την πολιτική συνοχής και την αλιεία, καθώς και
δ) τα νέα του Συστήματος Διαχείρισης Παρατυπιών (IMS).

ΕΑΔ - ΝΕΠΑΛ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Webinar: Κώδικας Ηθικής και Επαγγελματικής Συμπεριφοράς Υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα

 

Η Διεύθυνση Πολιτικών και Προτύπων Ακεραιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Ακεραιότητας και Λογοδοσίας της Εθνική Αρχή Διαφάνειας, ανταποκρινόμενη σε αίτημα της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, διοργάνωσε webinar για την ενημέρωση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας επί του νέου Κώδικα Ηθικής και Επαγγελματικής Συμπεριφοράς Υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα. Στο webinar έλαβε μέρος το σύνολο των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και ανταπόκριση τόσο επί θεωρητικού μέρους της παρουσίασης όσο και επί των ηθικών διλημμάτων που παρουσιάστηκαν.

lobbying.aead.gr

Ετήσιες Δηλώσεις Θεσμικών Φορέων

 

Στο πλαίσιο του ν.4829/2021 υποβάλλονται από 01.05.2024 έως και 31.05.2024 οι ετήσιες δηλώσεις των θεσμικών φορέων που έγιναν αποδέκτες δραστηριοτήτων επιρροής από εκπροσώπους συμφερόντων κατά το έτος αναφοράς 2023 (01.01.2023-31.12.2023). Η υποβολή της ετήσιας δήλωσης παρατάθηκε έως και 28.06.2024, και πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας https://lobbying.aead.gr/, πατώντας «Σύνδεση θεσμικού φορέα».

Θέματα από Social Media
Social Media Banner
FB-EAD-OECD- Gavounelh
IG-EAD-Pitharxiko Dikaio Ygeionomikwn
Twitter-EAD-Mnimonio-Synergasias-EKPA
Feedback Survey

#ΕΑΔ #NTA

 #Διαφάνεια #Ακεραιότητα #Έλεγχος #Λογοδοσία

 #integrity #awareness_ead #transparency #EUAntiFraud

Copyright (C) 2024 ΕΑΔ. All rights reserved.

 

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκλειστικά για μη εμπορικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες απορρήτου δεδομένων, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να διαγραφείτε από αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ανά πάσα στιγμή.

 ΕΑΔ

 Λένορμαν 195

 Αθήνα 104 42

 Greece