Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 87TIF Flyer new 2 768px1


Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.) συμμετέχει με δικό της περίπτερο (Hall 15 - Stand 39) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στόχος της παρουσίας της στην 87η ΔΕΘ είναι η ενημέρωση του κοινού για το πολυεπίπεδο έργο και την αποστολή της, η οποία εστιάζει στην πρόληψη, τον εντοπισμό και την καταστολή πράξεων διαφθοράς.
Μέσα από σειρά εκδηλώσεων (ημερίδα, ενημερωτικές συναντήσεις, κλπ), η Ε.Α.Δ. θα ενημερώσει τους επισκέπτες αναφορικά με θέματα διαφάνειας, ελέγχου, λογοδοσίας και ακεραιότητας.


Παράλληλη Εκδήλωση - Ενημερωτική Ημερίδα:
(Τελευταία ενημέρωση: 06.09.2023)

Whistleblowing & Διαφάνεια

Μπορείτε  να κάνετε εγγραφή για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την παράλληλη εκδήλωση που προγραμματίζουμε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tinyurl.com/vfctc4ra

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα: 16:00-17:30   ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα της Ημερίδας πατώντας εδώ:

Πρόγραμμα Ημερίδας

Περισσότερες πληροφορίες για ημερίδα Whistleblowing & Διαφάνεια μπορείτε να βρείτε στο άρθρο ανακοίνωσης της εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://aead.gr/education/draseis-evesthitopoiisis/87tif-hmerida-whistleblowing-diafaneia


Το προσεχές διάστημα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί. Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής τόσο δια ζώσης (Αίθουσα Β’ «Ν. Γερμανός», περίπτερο 8, 2ος όροφος), όσο και διαδικτυακά (Zoom - YouTube).


Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας (YouTube) & στο Newsletter της Αρχής, ώστε να ενημερώνεστε για τις μελλοντικές μας εκδηλώσεις.