Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας

 

Διοργανώνει τον πρώτο κύκλο εκπαιδευτικών δράσεων (workshops) των μελών του Δικτύου Εσωτερικών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης  που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 08.06.2022 έως 30.06.2022. 

 workshops diktio eswterikwn elektwn dhmosias dioikhshs

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Ακεραιότητας και Λογοδοσίας, στο πλαίσιο του υποστηρικτικού έργου προς τους φορείς του δημόσιου τομέα για την βελτίωση και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου, διοργανώνει εκπαιδευτικές δράσεις (workshops / webinars)  που απευθύνονται σε στελέχη των Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Δίκτυο Εσωτερικών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης της ΕΑΔ.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικές δράσεις θα καλύπτουν θεματικές ενότητες που αφορούν τον εσωτερικό έλεγχο, την ακεραιότητα και τη διαχείριση κινδύνων αλλά και άλλα ζητήματα που άπτονται των υποχρεώσεων των εσωτερικών ελεγκτών.

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει σειρά εργαστηρίων (workshops) που θα αρχίσουν την Τετάρτη 08/06 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 30/06.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του πρώτου εκπαιδευτικού κύκλου καθώς και η αίτηση παρακολούθησης είναι αναρτημένα στο Δίκτυο Εσωτερικών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης https://gpian.aead.gr/ στην Ενότητα «Εκπαίδευση» -->  «Workshops».

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ