Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (πρώην Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της έχει αναπτύξει, φιλοξενεί και υποστηρίζει Πληροφοριακά Συστήματα που απευθύνονται σε φορείς του Δημοσίου Τομέα.

Η πρόσβαση σε αυτά τα συστήματα είναι δυνατή σε χρήστες Φορέων ΜΟΝΟΝ κατόπιν πιστοποίησής τους από τη Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ε.Α.Δ.

 

Νέος χρήστης - Aλλαγή στοιχείων υπάρχοντος χρήστη

Εάν είστε χρήστης φορέα και ο φορέας σας επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση σε κάποιο(α) από τα Πληροφοριακά Συστήματα της ΕΑΔ (πρώην ΣΕΕΔΔ) για πρώτη φορά ή εάν για το φορέα σας υπάρχει ήδη πιστοποιημένος χρήστης για κάποια(ες) εφαρμογή(ές) και επιθυμείτε την αντικατάστασή του

Πρέπει να αποστείλετε

  1. το αίτημα σας και
  2. την απόφαση ορισμού σας ως χρήστη του πληροφοριακού συστήματος

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντιστοιχούν στα πληροφοριακά συστήματα της Ε.Α.Δ είναι:

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - (Έλεγχος πλαστών δικαιολογητικών / πιστοποιητικών / τίτλων) 
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - (Δειγματοληπτικός έλεγχος υποβληθέντων φωτοαντιγράφων)  

Μπορείτε να στείλετε σαρωμένο το έγγραφο με τη φυσική υπογραφή & σφραγίδα ή το αρχείο με τη ψηφιακή υπογραφή.

  

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 

Κατά την αποστολή του αιτήματός σας θα πρέπει να είστε υπάλληλος του Φορέα για τον οποίο επιθυμείτε να πιστοποιηθείτε, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Για θέματα υποστήριξης χρηστών που αφορούν όλες τις αναφερόμενες εφαρμογές, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 213 2129 734 – 735 -731 


Το Τμήμα Πληροφορικής της ΕΑΔ είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των Πληροφοριακών συστημάτων και για το λόγο αυτό ελέγχει κάθε αίτημα χρήστη που καταχωρείται στο σύστημα, πραγματοποιώντας διασταυρώσεις των δεδομένων του χρήστη με άλλα πληροφοριακά συστήματα. Σε περιπτώσεις κακόβουλων καταχωρήσεων ή καταχωρήσεων ψευδών στοιχείων, λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα.