Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

89 TIF YT Cover short video1


Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο στο κανάλι της ΕΑΔ στο YouTube:


Παρουσία της ΕΑΔ στην 89η ΔΕΘ με δύο διαδραστικές ημερίδες στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου: «Η Διαφθορά Μας Αφορά Όλους – Η Γνώμη Σου Μετράει!»

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο της ΕΑΔ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, επαγγελματιών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και πολιτών.

Περισσότεροι από 350 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ζωντανές ψηφοφορίες και να συζητήσουν με τα στελέχη της Αρχής για ζητήματα διαφάνειας και ακεραιότητας.

Η ενεργός συμμετοχή και η θετική ανταπόκριση του κοινού στις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης αποτελεί για την ΕΑΔ ισχυρό κίνητρο για τη συνέχιση του έργου της και την ανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών στο μέλλον.

Δείτε το αναλυτικό Δελτίο τύπου εδώ: https://lnkd.in/evK6Ga-f


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/NatTransparAuth/

Instagram: https://www.instagram.com/nationaltransparencyauthority/

Twitter: https://twitter.com/NatTransparAuth

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hellenic-nta/posts/


Εγγραφείτε στο Newsletter της Αρχής ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα και τις εκδηλώσεις της ΕΑΔ: https://aead.gr/newsletter-sub

Μενού πλοήγησης ιστότοπου

Η αγγλική εκδοχή του παρόντος ιστότοπου έχει μεταφραστεί με τη χρήση του μεταφραστικού λογισμικού «DeepL», ενός εργαλείου αυτόματης μετάφρασης. Όλα τα μεταφρασμένα κείμενα έχουν, μετέπειτα, υποστεί επεξεργασία από τους διαχειριστές του ιστότοπου, προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοσή τους.

Η αγγλική έκδοση του ιστότοπου αποτελείται από κείμενα, εγχειρίδια και άλλα έγγραφα. Μέρος του περιεχομένου (π.χ. εικόνες, βίντεο, αρχεία κ.λπ.) ενδέχεται να μην έχει μεταφραστεί με ακρίβεια λόγω των τεχνικών περιορισμών του μεταφραστικού λογισμικού.

Τυχόν ασυμφωνίες ή διαφορές που δημιουργούνται στη μετάφραση δεν είναι δεσμευτικές και δεν έχουν νομική ισχύ για σκοπούς συμμόρφωσης ή επιβολής.