Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια επιτοίχιων συσκευών ανέπαφης θερμομέτρησης (μετώπου) στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και πρόληψης που λαμβάνει η  Εθνική Αρχή Διαφάνειας κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

 

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε προσφορά για την προμήθεια δώδεκα (12) επιτοίχιων συσκευών ανέπαφης θερμομέτρησης (μετώπου), σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές – πίνακα συμμόρφωσης του Παραρτήματος Α’ της παρούσας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και πρόληψης που λαμβάνει η Ε.Α.Δ. κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 Οι προσφορές θα πρέπει να αποσταλούν έως τη Δευτέρα 14.12.2020 και ώρα 17:00 στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα περιλαμβάνουν απαραιτήτως τον πίνακα συμμόρφωσης του Παραρτήματος Α’, δεόντως συμπληρωμένο, και την οικονομική προσφορά, σύμφωνα με το Παράρτημα Β’ (Υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς).

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία:

Πρόσκληση

Παράρτημα Α - πίνακας συμμόρφωσης

Παράρτημα Β - έντυπο οικονομικής προσφοράς