Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 13o EAD Invitation 768px1


Υπό το πρίσμα του τρίτου επιχειρησιακού της πυλώνα, αυτού της Ευαισθητοποίησης, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας προχωρά στη διοργάνωση σειράς 16 θεματικών webinars, στόχος των οποίων αποτελεί η ενημέρωση τόσο της ευρύτερης κοινωνίας όσο και του ανθρώπινου δυναμικού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για το ελεγκτικό της έργο.


Η σειρά των ενημερωτικών Webinars συνεχίζει με την παρουσίαση του έργου της Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών.

Στο 13ο webinar θα παρουσιαστεί το εύρος αρμοδιοτήτων και ο ρόλος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών. Θα εντοπιστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Υπηρεσίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους καθώς και οι ευκαιρίες που ανακύπτουν μέσα από τις συνέργειες με συνεργαζόμενες υπηρεσίες, είτε είναι άλλα ελεγκτικά σώματα είτε άλλες υπηρεσίες της γενικής και τοπικής αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση του ελέγχου και της διαφάνειας. Επίσης, θα παρουσιαστούν πραγματικές περιπτώσεις επιθεωρήσεων και ελέγχου καθώς και απολογιστικά στοιχεία διερεύνησης καταγγελιών - αναφορών προκειμένου να αναδειχθεί το ελεγκτικό έργο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών και ενδεχόμενα ζητήματα που σχετίζονται με τις δυσλειτουργίες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Για να παρακολουθήσετε το Webinar μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_N63K_TOYRbm3-0tlFVxAKQ

 


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της ΕΑΔ στο YouTube: National Transparency Authority

https://youtube.com/live/YpYvl4HrA8s  


Σύντομοι Χαιρετισμοί

 • Ρογκάκου Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Διοικητή, Εθνική Αρχή Διαφάνειας
 • Μέτιος Χρήστος, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 • Τσαλικάκης Δημήτριος, Διοικητής 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης

Σύντομες Εισηγήσεις

 • Χατζοπούλου Ειρήνη, Υποδιοικήτρια 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης
 • Καραγιαννίδης Αλέξανδρος, Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Σερρών
 • Γεωργίου Λουκάς, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 • Καραλανίδης Βασίλειος, Διευθυντής Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) Ξάνθης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)

Τοποθετήσεις

 • Παπαδοπούλου Σωτηρία, Προϊσταμένη Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών
 • Στόικος Ηλίας, Επιθεωρητής - Ελεγκτής Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών
 • Ζαγόρη Βασιλική, Επιθεωρήτρια - Ελέγκτρια Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών
 • Βουτσίδου Σοφία, Επιθεωρήτρια - Ελέγκτρια Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών
 • Ζδούμπα Θεοδώρα, Επιθεωρήτρια - Ελέγκτρια Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών
 • Πολυζώης Σταύρος, Επιθεωρητής - Ελεγκτής Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών

Συντονίστρια: Σωτηρία Παπαδοπούλου, Προϊσταμένη Περιφερειακής Υπηρεσίας Σερρών, Εθνική Αρχή Διαφάνειας


Πρόγραμμα Webinar


Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας (YouTube) & στο Newsletter της Αρχής, ώστε να ενημερώνεστε για τις μελλοντικές μας εκδηλώσεις.


Σημείωση περί πνευματικών δικαιωμάτων

Το συγκεκριμένο υλικό (βίντεο & παρουσιάσεις) στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων των πλάνων, των κειμένων, των γραφημάτων, της διάταξης και του σχεδιασμού, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.) και προστατεύεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις εθνικής, ευρωπαϊκής ή διεθνούς νομοθεσίας. Διατίθεται ελεύθερα στο κοινό για κάθε σύννομη χρήση, ιδίως όταν αυτή αποβλέπει στην επιμόρφωση και στην προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας, με την προϋπόθεση ότι σε περίπτωση αναπαραγωγής και οποιασδήποτε χρήσης του περιεχομένου της έκδοσης, είτε στο σύνολό του, είτε τμηματικά, θα συνοδεύεται απαραίτητα από ευκρινή και διακριτή αναφορά στην πηγή προέλευσής του, ήτοι την Ε.Α.Δ., με τρόπο ακριβή, σαφή και μη παραπλανητικό. Το συγκεκριμένο υλικό (βίντεο & παρουσιάσεις) δεν επιτρέπεται να τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο ούτε και να αποτελέσει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης. Η ΕΑΔ ως αποκλειστικός και μοναδικός κύριος της εν λόγω έκδοσης δύναται κατά την κρίση της να προβαίνει σε αλλαγές του περιεχομένου αυτού, χωρίς σχετική ειδοποίηση.

Για οποιοδήποτε ερώτημα που άπτεται της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ε.Α.Δ. επί του συγκεκριμένο υλικού (βίντεο & παρουσιάσεις), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γενική Διεύθυνση Εyαισθητοποίησης & Δράσεων με την Κοινωνία της ΕΑΔ στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.