Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

e Peitharxika 768px


Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ε.Α.Δ. κατά την οποία παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ η ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης πειθαρχικών υποθέσεων «e-Peitharxika».

Ο Διοικητής της ΕΑΔ κ. Άγγελος Μπίνης σημείωσε «Σήμερα εγκαινιάζουμε το e- Peitharxika, ένα σύγχρονο και καινοτόμο εργαλείο για την πρακτική παρακολούθηση του συνολικού κύκλου ζωής κάθε πειθαρχικής υπόθεσης, από τη στιγμή που ξεκινά η πειθαρχική διαδικασία μέχρι την έκδοση της απόφασης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Υπουργείο Εσωτερικών και η ΕΑΔ θα έχουν τη δυνατότητα  να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την τήρηση των προθεσμιών για κάθε επιμέρους διαδικαστικό βήμα, αλλά και την τήρηση της νομιμότητας και της ποιότητας των πειθαρχικών αποφάσεων. Αυτές οι δράσεις ενισχύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και βελτιώνουν την απονομή της πειθαρχικής δικαιοσύνης».


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης πειθαρχικών υποθέσεων «e-Peitharxika» μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Παρουσίαση "e-Peitharxika"

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Εγκύκλιος και εγχειρίδιο εγγραφής και πρόσβασης στην εφαρμογή e-Peitharxika


Για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/TrjQraJXtps