Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

2os Hgetes Brebevsh After 768px1


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης μαθητών και μαθητριών του  2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητικής Δημιουργίας «Ηγέτες Ακεραιότητας του Αύριο», με θέμα Όχι στη βία, ναι στη φιλία. Κάνε block στον εκφοβισμό, που διοργανώθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Συνολικά βραβεύθηκαν 12 έργα παιδιών (10 από την Πρωτοβάθμια και 2 από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση).

Εκπροσωπήθηκαν 176 σχολεία από όλη την επικράτεια με τη συμμετοχή 1.975 μαθητών και μαθητριών και τη δημιουργία 1.184 έργων, ομαδικών και ατομικών.


Σημειώνεται ότι ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικής Δημιουργίας διοργανώνεται από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας κάθε δυο χρόνια και απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Βασική αποστολή του είναι η ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας στις αξίες της αλήθειας, της διαφάνειας και της ακεραιότητας. Βρίσκεται, δε, στην «καρδιά» των δράσεων που υλοποιεί η Αρχή, παράλληλα με τη σταδιακή καλλιέργεια στα παιδιά – στους αυριανούς πολίτες της χώρας – μιας κουλτούρας μηδενικής ανοχής απέναντι στη διαφθορά.


Άρθρο Ανακοίνωσης Τελετής Βράβευσης


Δελτίο Τύπου - Τοποθετήσεις Ομιλητών

Δελτίο Τύπου - Τελετή Βράβευσης και Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τελετή βράβευσης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtube.com/live/klcjSIhRuVE


Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας (YouTube) & στο Newsletter της Αρχής, ώστε να ενημερώνεστε για τις μελλοντικές μας εκδηλώσεις.


Σημείωση περί πνευματικών δικαιωμάτων

Το συγκεκριμένο υλικό (βίντεο & παρουσιάσεις) στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων των πλάνων, των κειμένων, των γραφημάτων, της διάταξης και του σχεδιασμού, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.) και προστατεύεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις εθνικής, ευρωπαϊκής ή διεθνούς νομοθεσίας. Διατίθεται ελεύθερα στο κοινό για κάθε σύννομη χρήση, ιδίως όταν αυτή αποβλέπει στην επιμόρφωση και στην προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας, με την προϋπόθεση ότι σε περίπτωση αναπαραγωγής και οποιασδήποτε χρήσης του περιεχομένου της έκδοσης, είτε στο σύνολό του, είτε τμηματικά, θα συνοδεύεται απαραίτητα από ευκρινή και διακριτή αναφορά στην πηγή προέλευσής του, ήτοι την Ε.Α.Δ., με τρόπο ακριβή, σαφή και μη παραπλανητικό. Το συγκεκριμένο υλικό (βίντεο & παρουσιάσεις) δεν επιτρέπεται να τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο ούτε και να αποτελέσει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης. Η ΕΑΔ ως αποκλειστικός και μοναδικός κύριος της εν λόγω έκδοσης δύναται κατά την κρίση της να προβαίνει σε αλλαγές του περιεχομένου αυτού, χωρίς σχετική ειδοποίηση.

Για οποιοδήποτε ερώτημα που άπτεται της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ε.Α.Δ. επί του συγκεκριμένο υλικού (βίντεο & παρουσιάσεις), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γενική Διεύθυνση Εyαισθητοποίησης & Δράσεων με την Κοινωνία της ΕΑΔ στο: gde@aead.gr