Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

omilitria kai dioikitis

 

omilitria kai dioikitis ipourgos

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ του Ο.Ο.Σ.Α για την καταπολέμηση της Διαφθοράς και την Ακεραιότητα για το 2021, η ΕΑΔ διοργάνωσε θεματική διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Κίνδυνοι Ακεραιότητας και Διαφθοράς Κατά τη Διάρκεια και μετά στην Πανδημία covid 19: Προκλήσεις, Προοπτικές και Εμπειρίες από την Πράξη »

 

Περισσότεροι από 225 επαγγελματίες από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συζήτηση πολιτικών, στελεχών της ΕΑΔ και άλλων φορέων να μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τον τρόπο που η πανδημία επηρέασε τον εργασιακές πρακτικές και μεθοδολογίες.

Εισαγωγική παρέμβαση στη συζήτηση έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης .

Στο πρώτο μέρος της συζήτησης έγιναν αναφορές στις προτεραιότητες και τις προκλήσεις στη διενέργεια των επιθεωρήσεων και ελέγχων, τις τάσεις στο ηλεκτρονικό έγκλημα και στους ελέγχους για την προστασία των εργαζομένων. Έγινε ειδική αναφορά στους ελέγχους για την προστασία της δημόσιας υγείας στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων (ΜΦΗ).

Στο δεύτερο μέρος η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πρόληψη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τους κινδύνους διαφθοράς στην εποχή της πανδημίας αλλά και στη φάση της ανάκαμψης της οικονομίας στη μετά COVID-19 εποχή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/rSf5AcW8z2Q

 

 Δελτίο Τύπου

 

symmetexontes