Λογότυπο Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ead ekthesi apologismou 2022 exofylo

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας συντάσσει αναλυτική ετήσια έκθεση απολογισμού και προγραμματισμού των δραστηριοτήτων της για το επόμενο έτος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 85 παρ. 5 του ν. 4622/2019. Τη σύνταξη της ετήσιας έκθεσης έτους 2022 ανέλαβε η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Συμπεριφορικών Αναλύσεων με τη συνεργασία στελεχών από το σύνολο των οργανικών μονάδων της Αρχής, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Αναπληρώτριας του Διοικητή, Αλεξάνδρας Ρογκάκου.

Η ετήσια έκθεση απολογισμού και προγραμματισμού της Αρχής εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Διοίκησης, σύμφωνα με το άρθρο 89 παρ. 1 του ν.4622/2019.

Για οποιοδήποτε ερώτημα που άπτεται της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ε.Α.Δ. επί της παρούσας έκδοσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Παρακολούθησης και Υλοποίησης Έργων της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Συμπεριφορικών Αναλύσεων στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.